Välj en sida

Vi utför byggarbete i Sollefteå med omnejd

Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi har gjort byggarbete och målning i Sollefteå med omnejd i flera år och har lång erfarenhet av alla sorters projekt- stora som små, för privatpersoner, företag men även kyrkor. Vi gör entreprenadsmaskinarbeten för grunder för nya hus, och vi erbjuder en mängd tjänster inom gräv och dränering.

Målare inom och utomhus

Vi utför inomhus målningar, spacklingsarbeten, tapetseringar, flytspacklingar, diverse mur och putsarbeten, takmålningar ut och invändigt, tvättning och rengöring av utvändiga tak, utomhusmålningar, allt från små sommarstugor till stora herrgårdar, industrilokaler mm. Sollefteå Produktion AB har ett komplett målarteam med många års erfarenhet av målningsarbeten. Vi målar mellan 30 – 40 villor varje sommar. Vi utför även större jobb till företag med industrilokaler/lager, målning och tapetseringsarbeten av kontorslandskap, tex har vi under många år utfört målningsarbeten åt Trafikverket, OK/Q8 mm. Ska du måla om ditt hus, anlita Sollefteå Produktion AB för ett bra resultat. Vi har många nöjda kunder genom åren och bra referenser. Ring eller mejla för kostnadsfri offert!

Tak byten, renovering & takläggning

Sollefteå Produktion AB har ett speciellt team som är specialutbildad på tak byten/nyläggningar mm. Vi byter mellan 25 – 30 tak byten till privatpersoner varje sommar samt större jobb till företag.

Vi har ett bra samarbete med Johanssons plåt AB i Örnsköldsvik. De tillverkar alla sorters olika plåtar, starka snörasskydd, hängrännor, stuprör, takstegar mm.

Standardplåtstjockleken idag är 0,5 mm, Johanssons Plåt AB har även 0,6 mm – ett starkare tak som håller snöras, hängrännor och för smällar utan att bli buckligt. Det är plåten vi oftast använder oss av.

Ring eller mejla för kostnadsfri offert!

Ut- och invändiga renoveringar/nybyggnationer

Vill du ha hjälp med renoveringen? Tänker du på att bygga om på tomten eller renovera ditt hus eller kanske tom bygga ett nytt hus? Eller växer ditt företag och ni behöver ett nytt kontor eller en ny lokal? Då är denna byggmästare i Långsele perfekt för dig. Sollefteå Produktion AB har funnits i många år och har erfarenhet av alla sorters projekt stora som små, för privatpersoner, företag och organisationer. Vi hjälper till med allt från målning inomhus och utomhus till kakel och klinker. Här kan du få hjälp med specialbeställda inredningssnickerier till både företag och privatpersoner. Vi åtar oss tillbyggnader av hus, in- och utvändig renovering, nybyggnationer, ombyggnationer, uterum, verandor, garagebyggnader, maskinhallar, serverhallar mm. Ring eller mejla för kostnadsfri offert!

Badrumsrenovering & plattsättning av kakel & klinkers

Vi på Sollefteå Produktion AB har duktiga kakel & plattsättare som åtar sig efter kundens önskemål tex badrumrumsgolv, badrumsväggar, hallgolv, större golvytor, kökskakling mm.

Då det gäller våtutrymmen i badrum mm så har vi ett bra samarbete med Bergs Golv AB i Långsele där vi köper kakel, klinker, mattor mm. I badrum och våtrumsutrymmen lägger vi en tjockare fuktspärr som vi svetsar i skarvarna, som har visat sig är det bästa och säkraste sättet att undvika fuktskador i framtiden.

Ring eller mejla för kostnadsfri offert!

Har du funderingar kring renovering eller byggnation? Hos oss får du rådgivning, kreativa förslag och vägledning genom hela processen.

Lars-Erik Öberg
076 - 838 82 27
0620 - 211 00

E-mail
solleftea.produktion@live.se

Sollefteå Produktion AB
Norra Åbacken 102
88291 LÅNGSELE